Tjene litt ekstra?!?

Nå er jeg på jakt etter akkurat DEG, som vil bli hyllet og gratulerer for alt du gjør og klarer, sett deg mål. Gjør ting du aldri hadde trodd var mulig. Du er hjertelig velkommen til mitt team med verdens beste kollegaer og livsnytere. Kan jeg, så kan du, Jeg hører gjerne i fra deg, når du er klar for en ny og spennende hverdag i Forever Living.

Jeg var veldig skeptisk i begynnelsen fordi det "ukjente" virker alltid skummelt, men så tok jeg sjansen å prøve siden det ikke er noen som helst binding.

Jeg bruker produktene daglig selv, og jeg kan virkelig fortelle dere at disse produktene er meget gode!

Det er helt gratis å registrere seg som forhandler og det er helt opp til deg selv hva du vil gjøre ut av det. Enten om du bare ønsker å være forhandler til eget forbruk for å få innkjøpspris på fantastisk gode produkter basert på ren, økologisk, kaldpresset aloevera og tjene inn litt ekstra på siden, eller om du ønsker å tjene stort og få dette som en stor virksomhet.

I Forever velger du dine egne arbeidskollegaer og du får god oppfølging og hjelp for å føle deg trygg på det du jobber med, og sammen jobber vi som et team for å nå våre mål!

Hvis du synes dette høres spennende ut og tror at dette kan vært noe for deg, kontakt meg gjerne. Maria_rustad@live.com

4 kommentarer

laurasliv

26.07.2015 kl.23:21

Jeg er interesert :)

Maria Elisabeth Rustad

26.07.2015 kl.23:25

laurasliv: hei så hyggelig.. Har du et sted jeg får kontaktet deg på? Fb ?

laurasliv

26.07.2015 kl.23:30

Laura.kjersti.busuttil94@gmail.com

Maria Elisabeth Rustad

26.07.2015 kl.23:35

laurasliv: sendt deg en Mail :)

Skriv en ny kommentar

hits